Mw. A. C. (Anne Clarine) Berkel

Anne Clarine Berkel is vanaf 2013  werkzaam als juriste en sinds 2019 ook als geregistreerd mediator en master negotiator. Ze is begonnen als Foreign Rights manager op het gebied van intellectueel eigendom en auteursrechten bij Bruna- arbeiderspers en Elsevier Reed. Ze stapte over naar arbeidsrecht en contractenrecht, waar ze zich in specialiseerde bij o.a. DAS Rechtsbijstand.  

Binnen BRKL is Anne Clarine als juriste actief op de gebieden Arbeid, Ondernemen en Contractuele zaken voor zowel zakelijke als particuliere geschillen. Daarnaast is ze inzetbaar als mediator en bemiddelaar en behartigt ze de belangen van sporters en sportverenigingen binnen het sportrecht en contractrecht.

Anne Clarine is als ondernemer lid van het VNO-NCW en de BOV te Veenendaal. Op het vakgebied Mediation is ze als geregistreerd mediator aangesloten bij het ADR International-register.

Anne Clarine heeft een hart voor sport. Zelf speelt ze fanatiek tennis in Utrecht en rijdt ze graag paard in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast is zij bezig met de afronding van de specialisatiemaster Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam

M: +31 41 73 20 09

E: ac.berkel@brkl.nl