Mw. A. (Amina) Prelic

Amina Prelic is sinds 1 maart 2021 werkzaam als office jurist bij BRKL. Na de opleiding juridisch medewerker zakelijke dienstverlening heeft zij hbo rechten gestudeerd. Tijdens haar studie deed ze al ervaring op bij de rechtbank als griffier en liep ze stage bij een advocatenkantoor. Sindsdien heeft ze werkervaring opgedaan bij de Centrale Raad van Beroep, in het notariaat en op een gerechtsdeurwaarderskantoor. Inmiddels heeft ze haar hart verpand aan conflictbemiddeling en advocatuur.

In haar vrije tijd is Amina vaak te vinden met haar familie en vrienden. Ook wordt ze blij van een wandeling in de natuur, winkelen, muziek luisteren, dansen, een film kijken of een nieuwe plek bezoeken. Als ze niet met haar familie of vrienden is dan is ze graag creatief bezig.

Amina is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag. Ze houdt zich binnen BRKL bezig met de interne organisatie en planning. Daarbij ondersteunt ze vanuit het kantoor de procespraktijk van de betrokken juristen. Ze is het eerste aanspreekpunt van BRKL op het gebied van de dossieradministratie, de afgeleide debiteuren- (incasso) en crediteurenadministratie. Ook houdt ze zich bezig met de marketing van BRKL.

E: a.prelic@brkl.nl